Leicester pronašao pojačanje u Seriji B?

Sjajni napadač Pescare na meti Lisica

Leicester pronašao pojačanje u Seriji B?

Leicester će u predstojećem ljetnom prelaznom roku osvježiti svoj sastav, ali sigurno je da neće dovoditi zvijezde koje bi narušile mir u svlačionici.

To je prije nekoliko dana jasno poručio Claudio Ranieri, koji će nove igrače za ekipu novog engleskog prvaka potražiti u nekim manjim klubovima.

Prema pisanju engleskih i italijanskih medija, na meti Leicestera nalazi se Gianluca Lapadula, 26-godišnji italijanski napada koji s mnogo uspjeha nastupa u Pescari.

Lapadula je u ovoj sezoni Serije B postigao 24 pogotka u 37 utakmica i najbolji je strijelac ovog takmičenja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Svojim sjajnim igrama skrenuo je pažnju nekoliko velikih klubova iz Serije A, kao što su Juventus i Napoli, a za očekivati je da se u igru postepeno počnu uključivati još neki klubovi iz Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi