Leicester spremio prvo pojačanje za narednu sezonu

Defanzivac Ajaxa na meti Lisica

Leicester spremio prvo pojačanje za narednu sezonu

Endin Čaušević

Čelnici Leicestera već su počeli razmišljati o pojačanjima za sljedeću sezonu.

Leicester ove sezone živi svoj san i nalazi se blizu osvajanja titule Premier lige Engleske. Čelnici ove ekipe polako razmišljaju o narednoj sezonu, te su spremili nekoliko pojačanja. Lisice će naredne sezone gotovo sigurno igrati u Ligi prvaka, te žele sastaviti što bolji tim.

Prema pisanju engleskih medija Leicester je spremio prvo pojačanje za narednu sezonu, a na ljeto bi u ovaj klub trebao doći defanzivac Ajaxa Mitchell Dijks. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za ovog 23-godišnjeg fudbalera Leicester će najvjerovatnije platiti oko deset miliona eura, te bi ovaj fudbaler trebao potpisati ugovor do ljeta 2019. godine. Ipak, glavni cilj čelnika Leicestera je da u ekipi zadrže Jamieja Vardyja i Riyada Mahreza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi