Leicester uz emotivnu poruku objavio da će igrati meč s Cardiffom

Oglasili se na Twitteru

Leicester uz emotivnu poruku objavio da će igrati meč s Cardiffom

Endin Čaušević

Nakon velike tragedije koja je zadesila Leicester fudbaleri ovog tima se vraćaju na teren i danas će igrati u gostima protiv Cardiffa meč 11. kola Premiershipa.

Prije sedam dana velika tragedija je potresla Leicester nakon što je u padu helikoptera život izgubio vlasnik kluba Vichai Srivaddhanaprabha. Ova nesreća je žestoko uzdrmala klub, a zbog toga u utorak nisu igrači Leicestera igrali kup meč protiv Southamptona.

Iz Leicestera su poručili fudbalerima da mogu sami odlučiti da li će igrati utakmicu protiv Cardiffa, a oni su zajedno poručili da se meč neće odgoditi, te da će putovati na gostovanje. Bivši engleski prvak je veoma emotivnom porukom potvrdio da će Lisice danas igrati protiv Cardiffa.

"Danas se vraćamo fudbalu", poručili su iz Leicestera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi