Sin predsjednika Leicestera poslao srceparajuću poruku: On me naučio svemu...
Vichai Srivaddhanaprabha je tragično stradao prije nekoliko dana nakon što se njegov helikopter srušio nedaleko od stadiona.

Nije mu lako ovih dana

Sin predsjednika Leicestera poslao srceparajuću poruku: On me naučio svemu...

Sin vlasnika Leicester Cityja Vichaija Srivaddhanaprabhe, Aiyawatt, duboko je potrešen nakon što mu je otac tragično stradao u padu helikoptera poslije utakmice Premiershipa.

Aiyawatt je odlučio ostati jak nakon smrti oca i nastaviti njegovim stopama.

"Nedostaje mi otac svim srcem. Želim zahvaliti navijačima na brojnim porukama podrške koje sam primio ovih dana. Mogu vam obećati da ću učiniti sve da nastavim gdje je on stao. Nastavit ću nositi njegovu viziju i snove", napisao je on i dodao:

"Strašno sam ponosan što sam imao tako dobrog oca. On me naučio svemu, naučio me vrijednostima. Bit ću jak i čuvat ću porodicu".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Aiyawatt je do sada bio potpredsjednik kluba i skupa s ocem je bio na čelu kada su se Lisice popele na tron u Engleskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti