Leipzig hrabrom igrom osvojio bod protiv Bayerna i zadržao lidersku poziciju na tabeli
Neuer je danas imao mnogo posla

Utakmica je mogla otići na obje strane, ali je na kraju završilo neriješeno

Leipzig hrabrom igrom osvojio bod protiv Bayerna i zadržao lidersku poziciju na tabeli

S. Pašalić, foto: EPA

Nogometaši Bayerna su u 4. kolu Bundeslige stigli na gostovanje kod Leipziga i odigrali 1:1.

Bavarci su stigli kod vodećeg tima lige koji je imao maksimalnih devet bodova nakon tri odigrana kola i već u 3. minuti su stigli do vodstva kada je Robert Lewandowski sam izašao pred golmana domaćih i pogodio za 1:0.

Nakon vodstva Bayern je imao još nekoliko prilika da poveća svoje vodstvo, ali su igrači bavarskog tima bili neprecizni.

Kazna je stigla u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena kada je Hernandez skrivio penal, a Forsberg je bio pecizan sa bijele tačke za 1:1.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U nastavku su obje ekipe pokušavale stići do pobjede i imale su nekoliko sjajnih prilika da do toga i dođu.

Posljednju je imao Bayern u 92. minuti kada je Sule glavom pucao na gol Leipziga, a lopta je okrznula stativu i otišla je pored gola pa je ostalo 1:1.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti