Leipzig odredio cijenu za Wernera

Žele ga Liverpool, Chelsea...

Leipzig odredio cijenu za Wernera

E. Škorić

Izvršni direktor Leipziga Oliver Mintzlaff govorio je o budućnosti njemačkog napadača.

Werner je na meti Liverpoola, Bayerna i nekolicine drugih velikana, a Mintzlaff je poručio da napad košta 52 miliona funti.

"Neće biti jeftiniji od 52 milijuna funti. Nećemo prodati igrača ispod njegove vrijednosti ako je potpisao ugovor na više od godinu dana", jasan je Mintzlaff.

"Općenito, uvijek bismo trebali postavljati sljedeće pitanje: možemo li zamijeniti igrača ako ga prodamo po cijeni nižoj od njegove tržišne vrijednosti? O tome razmišljam tek nakon što na stolu budu konkretne ponude", poručio je.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Iako je Werner najbliže Liveproolu i Jurgenu Kloppu, navodno ga saigrač iz reprezentacije Antonio Rudiger nagovara da dođe u Chelsea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije