"Werner neće doći, znam njegove planove..."
EPA

Inter nije u igri

"Werner neće doći, znam njegove planove..."

Timo Werner u ovom trenutku je, bez dileme, jedan od najboljih napadača svijeta.

Sa 24 pogotka u 28 utakmice Werner je najbolji strijelac Bundeslige, a partije koje pruža u Njemačkoj, očekivano, skrenule su interesovanje mnogo većih klubova od RB Leipziga i transfer je izvjestan.

Spominju se Liverpool, Manchester United, Chelsea, kao i Inter, međutim definitivno je da "Giusepppe Meazza" neće biti njegovo sljedeće odredište. Potvrdio je to i Interov sportski direktor Piero Ausilio.

"Bit ću iskren", kazao je Ausilio u intervjuu za Sky Sport, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Uvijek nam se sviđao, kažem to kako bih pohvalio odličan posao koji su uradili naši skauti, ali on neće doći u Inter. Znam njegove planove i nećemo ga potpisati, niti smo ikad pregovarali", poručio je direktor Intera.

Potencijalni kupci imaju vremena do 15. juna da Leipzigu isplate odštetu od 58 miliona eura, prije nego ta klauzula u ugovoru istekne, nakon čega bi cijena mogla biti znatno veća.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Earl
Sa 24 pogotka u 28 utakmice Werner je najbolji strijelac Bundeslige.... vi ba ne pratite fudbal uopste,
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi