7

Komentari (7)

Hoss
Da im je Mamic tu otiso bi on ko halva za pare koje traze, ovako pusa ko dusa.
Adnanos
Nekontam glubove. Za 35 miliona sto je sica za njih mogu dovest igraca koji vrijedi duplo. Felix je kosto preko 100 miliona a nista bolji nije od Olma.
Adnanos
E boj brale, ti se razumijes ubfudbal ko kokos u kompjuter. Hajde molim te nemoj te vise kenjat. Koliko moras biti glup da tako nesto napises. Poznato je da manager igrice imaju medju najboljim skauting igraca i da dosta klupski skauta tako trazi igrace - to se vec zna. Kliko je Olmu vrijednost recimo na Fifi igrici, da slucajno nisu i oni culi od hrvatski medija da je dobar. Ma i selektor Spanije je isto citao Sportske novosti i pozvao momka u reprezentaciju Spanije na osnovu pisanja hrvatski medija. Od toliko igraca u u Spanskoj ligi da ti ji ne nabrajam pozvao Olma.
Adnanos
I jos jedno Bossicu - boli mene ****** za Olmom ali ja samo kazem onako kako je.
Adnanos
Zato sto im netreba. Znaju da su ga djabe dali. Vrse pritisak na Dinamo da bi ovaj trazio sam transfer u Barcu. Tako to inace rade klubovi. Transfermarkt - Olmo vrijedi 35 miliona a obicno odu za 30-40 posto vise. Bilo ko da ga kupi drugi dan ce vrijediti 50 miliona.
Mele
Za****li se za novog lessija, Halillovica, pa nece istu gresku da naprave, pa Dembelle, Coutinjo itd...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti