Lelić: Hvala Rudaru na ukazanom povjerenju
Foto: NK Rudar Velenje

Bh. fudbaler otišao u Sloveniju

Lelić: Hvala Rudaru na ukazanom povjerenju

Nekadašnji fudbaler Sarajeva Sanjin Lelić predstavljen je u novom klubu.

Lelić iza sebe ima epizodu u Belgiji koja nije bila baš uspješna, a kao slobodan igrač na kraju je prešao u Rudar Velenje u kojem će pokušati 'oživjeti' svoju karijeru.

Sa ovim slovenačkim prvoligašem je Lelić potpisao ugovor do ljeta 2022. godine, a prve impresije su više nego pozitivne.

"Veoma sam sretan i zahvalan Rudaru na ukazanom povjerenju. Naravno, želim pomoći svojim suigračima koliko najbolje mogu i nadam se da ću uz dobre nastupe u dresu Rudara to i uspjeti. Odlično sam prihvaćen u ekipi i osjećam se odlično u Velenju. Mislim da je ekipa sposobna za mnogo više od posljednjeg mjesta na tabeli i nadam se da ćemo to moći dokazati u toku sezone", rekao je Lelić na predstavljanju u Rudaru.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

U Velenju će Leliću društvo praviti još jedan bivši fudbaler Sarajeva, tačnije Mićo Kuzmanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi