Blaženi osmijeh krije lice đavolice: Lena razorila tuđi brak, pa svlačionicu, sada izvodi novi plan

Šta to smjera njemačka novinarka?

Blaženi osmijeh krije lice đavolice: Lena razorila tuđi brak, pa svlačionicu, sada izvodi novi plan

Admin Čaušević

Ko bi rekao da će jedna žena uspjeti razoriti svlačionicu kluba koji je simbol za disciplinu? Ipak, za sve postoji prvi put. Lena Wurzenberger je žena o kojoj se najviše priča u Njemačkoj u posljednje vrijeme.

U razmaku od nekoliko dana Bayern je prošao kroz tektonske promjene. Julian Nagelsmann je smijenjen, a za njegovog nasljednika je imenovan Thomas Tuchel. Do sada je navedeno mnogo razloga zašto je Nagelsmann dobio otkaz, jedan je i njegova djevojka.

Nagelsmann je od prošle godine u vezi sa Lena Wurzenberger, dugogodišnjom novinarkom Bilda. Prvo je izvještavala za sportsku rubriku, a kada je počela vezu sa perspektivnim trenerom raspoređena je u krimi hroniku.

Sada već bivši trener Bayerna i novinarka su u vezi od prošle godine

Nakon smjene odmah su krenule priče da je 30-godišnja novinarka bila ta koja je razorila svlačionicu Bayerna. Prvi je to javno rekao Marcus Babbel, legendarni fudbaler Bavaraca.

"Znam da je to što Nagelsmann hoda s novinarkom Bilda bila velika tema u svlačionici te ništa manji problem igračima. Jako im je smetalo što je djevojka njihovog trenera novinarka najčitanijeg medija u državi. Igrači zbog toga nisu vjerovali Nagelsmannu naprosto jer su uvijek sumnjali da će ono što mu kažu završiti u novinama."

Prije nego što je razorila svlačionicu Bayerna, uspjela je i razoriti Nagelsmannov 15-godišnji brak pošto je trener dugo vremena bio u braku sa Verenom.

Oglasi

Ovaj trener ima i dvoje djece. U pitanju su šestogodišnji sin Maximilian i djevojčica rođena 2021. godine. I dva mlada potomka nisu bila prepreka da ostavi ženu i započne život sa Lenom, ljepoticom blaženog osmjeha koja krije lice đavolice.

Lena Wurzenberger i Julian Nagelsmann izlaze iz gradske vijećnice u Minhenu

Interesantno dok mu se spremao otkaz u Bayernu Nagelsmann je bio na skijanju sa djevojkom, fotografije koje su se pojavile na internetu su na neki način mu i presudile.

Nekoliko dana nakon otkaza Lena je krenula u realizaciju novog plana i izgradnje "ljubavnog gnijezda" sa novim partnerom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Naime, na njen nagovor Nagelsmann je kupio imanje vrijedno 5.5 miliona eura, a u srijedu je ovaj par bio u gradskoj vijećnici u Minhenu te se razgovaralo o dozvolama za rekonstrukciju vile i ostalih objekata.

Lena je do sada od novinarske karijere skupila oko 200.000 eura, ali za svoju budućnost pored Nagelsmanna ne treba brinuti jer će mu Bavarci u narednim godinama isplatiti oko 60 miliona eura na ime odštete.

Top Komentari

ViniJr
Ljepotica blaženog osmjeha??? BUAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHHA
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi