Lendrić u subotu predvodi napad Željezničara, a onda leti za Rusiju?

Napadač Plavih pred transferom

Lendrić u subotu predvodi napad Željezničara, a onda leti za Rusiju? · Saznajemo

Ivan Lendrić, kako stvari stoje, napušta redove FK Željezničar. 

Hrvatski internacionalac na Grbavicu se vratio u januarskom prijelaznom roku, a iako ima važeći ugovor do kraja naredne sezone, izvjesno je će se vrlo brzo razići sa Željezničarom.

Svoju karijeru ovaj 28-godišnji napadač će najvjerovatnije nastaviti u Rusiji, tačnije u novom prvoligašu Khimkiju i ujedno finalisti kupa, kojem bi se trebao priključiti tokom naredne sedmice.

Plavi će za Lendrića dobiti i obeštećenje, a eventualni odlazak neće predstavljati problem za šefa stručnog štaba Amara Osima koji je na poziciji napadača dobro pokriven. Tu su novajlije Luka Juričić i Anel Hajrić, a sve bliže potpunom oporavku je i iskusni Ermin Zec.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Lendrića će tako subotnja utakmica protiv Veleža biti ujedno i posljednja u Željinom dresu ukoliko se, naravno, ne desi nešto nepredviđeno.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Biceš upamcen po najavljenoj, a nikad ne docekanoj proslavi titule pred vjecnom vatrom tvoje "zeljane" . Zbog tebe su se štampale majice, zbog tebe se uložio silan novac za proslavu, KOJE JE IPAK NA KRAJU IZOSTALA, JER JE KAO ŠTO JE SVIMA POZNATO, F.K. SARAJEVO JE TIM KOJI JE TU TATA MACA NA ZELENOM TERENU. To je jedan od najvecih blamova, u ovom vjeku, na ovim prostorima u sportskim okvirima. Svako dobro..!!!
16 29
PitarTutnjevac
I na kraju ne doceka tu famoznu proslavu u titovoj pred 100 000 hiljada ljudi...
16 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi