Inter izgubio od Lensa golom u 90. minuti, Džeko krenuo od prve, ali nije napravio mnogo
Foto - INTER

Prijateljski meč

Inter izgubio od Lensa golom u 90. minuti, Džeko krenuo od prve, ali nije napravio mnogo

Midhat Šljivak

Inter je u pripremnom meču poražen od francuskog Lensa s 1:0.

Edin Džeko je dobio šansu od prve minute u ovom meču, ali nije previše pokazao u sat vremena koliko je igrao večeras.

Lens je u prvom dijelu bio bolji tim. Imao je izglednije šanse, no nije uspio da postigne pogodak i na odmor se otišlo bez golova (0:0).

Edin Džeko je imao jednu žestoku raspravu sa sudijom u 29. minuti. Smatrao je da je fauliran i eksplodirao je kada je sudija u nastavku akcije dosudio prekršaj protiv Nerazzurra.

Do 60. minute bh. napadač nije pokazao previše. Umjesto njega je ušao Romelu Lukaku, no Lens je taj koji se na kraju radovao.

Lois Openda je u 90. minuti pogodio mrežu Intera za pobjedu Lensa u prijateljskom meču u kojem je bilo dosta žara i dosta sukoba između fudbalera.

Inter je od prve minute nastupio u ovom sastavu:

Handanović; Darmian, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozović, Calhanoglu, Lazaro; Džeko, Correa

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi