Romelu Lukaku kilažom šokirao Inter
Foto - Instagram

Daleko iznad 100 kilograma

Romelu Lukaku kilažom šokirao Inter

M. Šljivak

Romelu Lukaku odlučio se vratiti u Inter nakon izuzetno slabe sezone u Chelseaju.

Belgijanac je u ljeto 2021. godine napustio Nerazzurre nakon osvanja titule prvaka i u transferu od preko 100 miliona eura pojačao je Chelsea.

Međutim, na Stamford Bridgeu se razočarao. Odmah je poželio da se vrati u Italiju i ta mu je želja ispunjena jer ga je Inter dočekao raširenih ruku.

Ipak, Lukaku je šokirao sve kilažom sa kojom se pojavio. Navodno, Romelu je vagao dosta preko 100 kilograma i iz kluba su mu odmah naredili da krene s mediteranskom dijetom kako bi došao do maksimalnih 101 kilogram.

S ovom kilažom Lukaku je briljirao u dresu Nerazzurra tokom dvije sezone. Ishrana kod njega radi čuda i on je morao prihvatiti povratak mediteranskoj dijeti.

Oglasi

Nakon utakmica u Italiji omiljeno jelo su mu bile njoke. Jeo je čak dvije kesice, a njegova dijeta je pored toga sadržavala dosta salate, ribe, piletine i širataki paste.

Njemu je dijetu u Interu uveo tadašnji trener Antonio Conte, a pored nabrojanih namirnica mogao je koristiti još rižu, losos te suhu govedinu.

Stvari poput krompira, pržene hrane, mozzarelle i alkohola izričito su mu bile zabranjene, kao i sva pića koja sadrže velike količine šećera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sada će sve to morati da poštuje i da skine kilažu na maksimalnih 101 kilogram, inače bi mogao imati ozbiljnih problema s formom u sezoni koja nam predstoji.

Lukaku žestoko radi. Vidljivo je to po snimcima s treninga i on želi potpuno spreman dočekati nove izazove.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lordiox1
Njoke, samo šopi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi