Edin Džeko ponosno pozirao u novom dresu
Foto - Instagam

Lijepo mu pristaje

Edin Džeko ponosno pozirao u novom dresu

Midhat Šljivak

Bh. napadač Edin Džeko (36) ulazi u još jednu profesionalnu sezonu i kako stvari stoje on će i u novoj sezoni nositi dres Intera.

Bh. dijamant se povezuje s brojnim klubovima u ljetnom prijelaznom roku, ali on za sada još uvijek nosi dres Nerazzurra.

Džeko se odlučio pohvaliti i novim dresom tima iz Milana. Ponosno je pozirao u novom dresu i poručio je:

"Novi dres gori".

Bh. napadač će u novoj sezoni imati žestoku konkurenciju u ligu Romelua Lukakua koji se vratio u Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, spreman je Edin da se bori za svoje mjesto. Devetka je još uvijek na njegovim leđima i to će tako po svemu sudeći i ostati.

Džeko je prošle sezone za Inter odigrao ukupno 48 utakmica u svim takmičenjima. Imao je sjajan učinak od 17 golova i 10 asistencija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Medo-Brundo
Pristaje????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi