"Raul je u svoje vrijeme bio kao Messi i Ronaldo zajedno"
Foto - EPA

Leo Franco tvrdi

"Raul je u svoje vrijeme bio kao Messi i Ronaldo zajedno"

M. Šljivak

Nekada jedan od najboljih golmana španske La Lige, Argentinac Leo Franco, smatra da je Raul Gonzalez na vrhuncu karijere bio bolji od Ronalda i Messija zajedno.

Argentinski čuvar mreže koji je godinama fantastično branio za Mallorcu i Atletico Madrid bez ikakve dileme je uvjeren da je Raul bio najbolji protiv kojeg je igrao.

"Najbolji napadač za mene je bio Raul Gonzalez. U svoje najbolje doba je bio kao Messi i Cristiano zajedno. Bilo je ludo", tvrdi Leo Franco.

Sa njim je u najboljim danima Mallorce igrao i čuveni Ariel Ibagaza. Još jedan fenomenalan fudbaler.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ariel Ibagaza je razmišljao sekundu brže od ostalih. Dok je igrao u Mallorci rekao bi Walteru Pandianiju i Samuelu Eto'ou gdje da trče i onda bi im poslao loptu tačno tamo gdje je rekao da će biti", govori Leo Franco.

Argentinski golman je karijeru završio 2016. godine u dresu Huesce.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

miki30
Ma haj to objasni ovim današnjim paćenicima. Samo znaju za Penalda i Lessia. Možda za tog istog Raula nisu nikad ni čuli jer prate fudbal zadnjih 10 godina, pa misle da su ovi GOATovi.
12 18
Rigel
Ma ni blizu. Raul jeste bio majstor, ali...
14 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi