7

Komentari (7)

BeskoPDX
Amaterska liga, neće oni nikad imat jaku ligu
Nenad007
I još su amateri za mesija tv u boji !
Ecosport
Leo najbolji, osma Zlatna lopta je tu. Čovjek sada uživa, ali maksimalno. To se vidi na njegovom licu.
Peacefor69
Sisica uvijek puca prvi penal!
Ecosport
Prvi penal pucaju lideri da ohrabre ove koji poslije pucaju. Većinom narcisi ko što je tvoj Gaynaldo pucaju zadnji penal da pokupe bliceve fotoaparata.
Peacefor69
Moj je Mbape a to što imaš problem za gay populacijom je tvoja stvar, nisi to trebao iznositi u javnost. Sad svi to znamo a nije da nas intetesuje.
HamzaVojvoda
a ko ih yebe imam i ja problem s njima pa sta? jel se to ne smije vise reci? Bog je stvorio coveka i zenu i njihovim razmnozavanjem da se nastavlja ljudski rod. Uvek bilo tako uvek ce biti a *****i i lezbijke i bolesni trans mogu lepo na neko pusto ostrvo otic pa nek se lepo tamo razmnozavaju izmedju sebe pa da vidimo bre kolko ce opstat.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.