Sergio Aguero podržao Lea Messija i kritikovao Barcelonu

Zbog situacije Messija

Sergio Aguero podržao Lea Messija i kritikovao Barcelonu

E. Ganibegović

Lionel Messi povezivao se s povratkom u Barcelonu i činilo se da i on i klub rade svim silama na tome, no na kraju se to nije desilo, a kritike je Blaugrani uputio Sergio Aguero.

Intenzivno se Lionel Messi povezivao s povratkom u Barcelonu i odlaskom u Saudijsku Arabiju u Al Hilal, da bi na kraju odabrao Inter iz Miamija.

Mnoge fanove je to iznenadilo jer se se najmanje povezivao s timom Davida Beckhama, no od iduće sezone ćemo ga gledati u MLS ligi.

Kum Lionela Messija i bivši saigrač iz reprezentacije Argentine, Sergio Aguero, kritikovao je Barcelonu jer nije uspjela da ga dovede.

Popularni Kun smatra kako klub nije učinio dovoljno napora da dovede Messija, te da je Lionel u pravu što nije čekao posljednje momente. 

Oglasi

"Barcelona nije učinila dovoljno za Mesijev povratak. Da, bilo je i La Lige i ekonomske situacije, ali Leo je donio pravu odluku da ne čeka do posljednje sekunde kao 2021. godine", rekao je Sergio Aguero, prenosi Mundo Deportivo. 

Podsjetimo, 2021. godine Barcelona nije mogla da registruje Messija i zbog toga je kao slobodan igrač morao napustiti klub, te je odabrao PSG.

Sergio Aguero je upravo to ljeto stigao iz Manchester Cityja u Barcelonu u želji da igra s Messijem, no ta mu se želja nije ostvarila.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nedugo zatim, legendarni igrač tima s Etihada morao je prekinuti karijeru zbog srčanih problema, te je danas u penziji. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi