Kao grom iz vedra neba: Leo Messi donio odluku, na kraju sezone napušta PSG!

Tvrdi Gerard Romero

Kao grom iz vedra neba: Leo Messi donio odluku, na kraju sezone napušta PSG!

E. Oštraković

Leo Messi ugovor sa Paris Saint Germainom ima do kraja sezone, a već dugo se špekuliše oko toga da li će ostati član ovog kluba.

On je još krajem prošle godine poručio da će sve biti jasno nakon što se završi Svjetsko prvenstvo, te da se želi fokusirati na Mundijal.

Čini se da je upravo Mundijal donio naglu promjenu u njegovom razmišljanju, te da ono što se činilo kao gotova stvar ipak neće da se desi.

Naime, nakon što je osvojio Svjetsko prvenstvo, svi su pomislili da je Messi sretan i da će rado ostati u Paris Saint-Germainu.

Razgovori sa čelnicima ovog kluba su obavljeni, ali se Messi nikada nije oglasio po pitanju nastavka svoje karijere.

Ono što je poznato jeste da mu ugovor sa njegovim trenutnim klubom ističe na kraju sezone, te da tada postaje slobodan igrač.

Oglasi

Iako se očekivalo da će produžiti ugovor sa PSG-om, Gerard Romero, pouzdani novinar posebno kada je riječ o Messiju iznenadio je sve svoje pratioce na Twitteru.

Naime, on je odlučio da sa svima podijeli informaciju da se desila velika promjena kada je riječ o Messijevom razmišljanju.

"Leo Messi je promijenio mišljenje i nema namjeru da produži ugovor sa PSG-om", napisao je Gerard Romero.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ono što mu je promjenilo mišljenje jeste Svjetsko prvenstvo. Romero tvrdi da je Messi htio da produži ugovor sa PSG-om sve dok nije osvojio Svjetsko prvenstvo.

Upravo taj trenutak mu je iz nekog razloga promijenio razmišljanje, te je odlučio da na kraju sezone napusti klub.

Promo

Top Komentari

nakopitam
On bi da glumi Ronalda, ali ima jedan mali problemcic NECE GA NIKO! hahahahahahahaha
6 10
nakopitam
@RollingBlunt Ti nisi MALO glup. Samo si glup. A ovog kepeca nude svakome ali niko ga nece. PSG mu ne nudi nego mu sprema novi ugovor po kojem ce imati platu manju od vecine njihovih igraca bas zato sto ga niko nece. Placa novinarima da pisu o njemu samo da bi ljudi mislili da je nekome vazan. AHHAHAHAHAHAHAHAHAA
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti