Ljubomora kipti iz Ronalda: Nerealne scene s Messijem, Saudijci su uradili što do sad nikad nisu!

Miami gostuje Al Hilalu

Ljubomora kipti iz Ronalda: Nerealne scene s Messijem, Saudijci su uradili što do sad nikad nisu!

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo je najveća fudbalska zvijezda u Saudijskoj Arabiji, ali kada u tu zemlju dođe Lionel Messi stvari se mijenjaju za 180 stepeni. To se savršeno vidjelo pred početak utakmice Al Hilal - Miami.

Leo Messi je jedna od rijetkih velikih zvijezda koji su odbili Saudijce prošlog ljeta. Argentinac je izabrao da nastupa za Inter Miami i to prvenstvno radi porodice.

Nudili su Saudijci Messiju šta poželi, međutim čuveni kapiten Gaučosa je slušao glas supruge Antonelle Roccuzzo te je otišao na Floridu.

Ovih dana višestruki osvajač Zlatne lopte boravi u Saudijskoj Arabiji gdje ga čeka nekoliko prijateljskih utakmica, a prva je na rasporedu večeras.

Saudijci su poznati kao samouvjeren narod i praktično nikom ne idu na noge, osim kada je na drugoj strani Messi.

Oglasi

Iako ih je odbio, svejedno su gazde Al Hilala na čelu sa predsjednikom Fahadom Bin Nafelom bili ti koji su morali otići do Argentinca.

Sve se dešavalo prije zagrijavanja. Bin Nafel i njegov saradnik su morali doći do centra igrališta kako bi se pozdravili s Messijem koji je istina bio veoma srdačan.

Kakva je zapravo zvijezda bivši član Barcelone i PSG-a odlično je demonstrirala scena iz tunela kada ga je opkolila grupa mališana.

Svi su potrčali Messiju u zagrljaj, opkolili su ga i zagrlili ne krijući svoju sreću i oduševljenje što vide najboljeg fudbalera u historiji.

I prije utakmice čulo se skandiranje navijača Al Hilala "Messi, Messi, Messi". Olako su zaboravili da ih je isti fudbaler odbio prije nekoliko mjeseci. Možda i to sve govori o njegovoj veličini.

Kako će na sve scene reagovati Ronaldo? Pa sigurno mu neće biti drago...

Top Komentari

Madridista
Članak napisan na nivou desetogodišnjaka. Aferim Čauš, ništa drugo nisam ni očekivao od tebe...
2 1
Ecosport
Crynaldo plače već više od godinu, te će samo nastaviti raditi ono što najbolje zna.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi