Slavna glumica (51) uhvaćena sa tri fudbalske zvijezde: "Moje velike grudi mi otvaraju sva vrata"

Pohvalila se fotografijama na Instagramu

Slavna glumica (51) uhvaćena sa tri fudbalske zvijezde: "Moje velike grudi mi otvaraju sva vrata"

A. Čaušević

Sofia Vergara (51) je jedna od najpoznatijih latinoameričkih glumica. Iako je u šestoj deceniji života atraktivna dama poznata po ulozi u seriji Moderna porodica i dalje izgleda fantastično. 

Vergara se prije nekoliko dana pohvalila druženjem sa fudbalskim zvijezdama kao što su Leo Messi, Luis Suarez i David Alba. Na svojim društvenim mrežama je objavila i zajedničke fotografije.

Kolumbijka je posjetila jedan restoran u Miamiju gdje su se zatekle fudbaleri Inter Miamija, a tom prilikom su nastale i zajedničke fotografije.

Messi je bio u društvu svoje supruge Antonelle Roccuzzo, ali nije odolio trenutku da napravi zajedničku fotografiju sa svjetski poznatom glumicom, baš kao Suarez i Alba.

Ona je objavila čak i nekoliko snimaka kako se zabavlja i pleše sa svojim prijateljicama te još jednom pokazala da su godine zapravo samo broj.

Oglasi

Poznata glumica se nedavno našla u centru pažnje zbog iskrene izjave da su je njene grudi i dobar fizički izgled progurali do vrha.

"Kad sam prije 15 godina počela glumiti u Modernoj porodici nisam izgledala kao sada. Ne kažem da sam nešto uradila. Ali te uloge nisu za nekoga poput mene."

"Ima ljepših žena, mlađih, s većim grudima i boljim tijelom, ali ja sam i dalje to jer sam pokazala da se mogu zadržati u vrhu.

"Još od srednje škole su svi željeli biti sa mnom. Odmalena znam snagu svojih grudi iskorištavam je. One su mi otvorila sva vrata, ali ako vidite samo moje grudi, onda je to vaš problem", rekla je ona.

Inače, Vergarina posljednja serije pod nazivom Griselda je počela s emitovanjem, ali se glumica našla u problemu jer ju je tužila porodica Griselde Blanco, kolumbijske narko dilerke koju glumi Vergara.

Što se tiče, Messija, Suareza i Albe, oni se pripremaju za start nove sezone. Amerikanci od njih očekuju velike stvari pa će sigurno biti zanimljivo vidjeti da li će uspjeti ponoviti sjajne igre kao svojevremeno u Barceloni.

Top Komentari

Mujci
Strašno šta Ćauš piše...jadna majko ja bruke i novinarstva
1 0
nije.suplja
Bas jadno ali gori smo od vas mi koji vam komentarisemo i otvaramo glupe clanke, prvi ja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi