Leon Benko: Ova utakmica mi je sve

Bivši napadač Sarajeva

Leon Benko: Ova utakmica mi je sve

E. Škorić

Leon Benko, nekadašnji napadač Rijeke i Sarajeva, pred sobom ima jednu od najvažnijih utakmica u karijeri.

Nakon sedam i po godina stadion u Varaždinu bi mogao biti pun. Dolaze ljudi iz Splita, Rijeke, Osijeka, čak i iz inostranstva da prate meč Varaždina protiv Šibenika.

Varaždin ima 47, a Šibenik 45 bodova i domaćin ima priliku da osigura povratak u 1. HNL. Posljednji put je Varaždin igrao u HNL-u prije sedam godina...

Jedan od produkata škole nogometa bivšeg Varteksa, Leon Benko, danas je nezamjenjiv u sastavu varaždinskog drugoligaša.

"Svi smo zajedno čekali ovu utakmicu i znali smo da će biti teško doći do ove pozicije. Zaslužili smo ovo mi i navijači, raspoloženje je odlično. Imamo lijepu priliku napraviti nešto u svojoj karijeri što će nas obilježiti mene pogotovo kao starijeg igrača, bila mi je to želja dok sam dolazio. Meni je ova utakmica sve i misli su usmjerene samo na sutrašnjih 90 minuta", rekao je Benko.

Zanimljivo da Varaždin vodi nekadašnji trener Šibenika, Širokog Brijega i Zrinjskog Branko Karačić.

"Znamo koji je ulog u ovoj utakmici. Svjesni smo od prvog dana proljeća da smo pod pritiskom, ali smo ga pozitivno anulirali i ne želimo propustiti šansu koju smo zaslužili. Imamo problema što se tiče igračkog kadra, ne samo što se tiče Stolnika (22) i Senića (24) nego i problema što svi žele igrati ovu utakmicu. To je ljudski i sportski, volio bih da pobijedi nogomet u fer i korektnoj borbi sa vjerom da ćemo mi biti ti koji će se veseliti na kraju utakmice", poručio je Karačić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Utakmica 25. kola 2. HNL između Varaždina i Šibenika na rasporedu je u subotu s početkom u 19 sati na Stadionu Varteksa.

Top Komentari

Edin Merlin
Sretno Lave !!!!
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi