Goretzki je bilo zabavno prije nekoliko mjeseci, a sada se svi naslađuju na njegove muke

Osvetila mu se bahatost?

Goretzki je bilo zabavno prije nekoliko mjeseci, a sada se svi naslađuju na njegove muke

E. Škorić

Kada je Bayern deklasirao Barcelonu s 8:2, Leon Goretzka je nakon utakmice se naslađivao zvijezdama katalonskog tima, rekavši između ostalog da je "bilo baš zabavno vidjeti takvog Messija".

Goretzka je tada uživao, ali nekoliko mjeseci kasnije ta doza bahatosti mu se vratila kao bumerang.

On i ostatak njemačke reprezentacije ponižen je sinoć u Sevilli sa 6:0 od Španije, a veznjak Bayerna je bio utučen i to su zabilježile kamere u završnici utakmice Lige nacija.

Potom su Serija Roberta, španskog reprezentativca i jednog od učesnika te 8:2 utakmice u Lisabonu, upitali da li "boli kada se vidi takvog Goretzku", a Roberto je odgovorio:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Ne, ne boli. Zapravo sam uživao vidjevši ga tako tužnog i bespomoćnog".

Top Komentari

Penderinos
Dzaba ti mišići druze kad Ferran torres igra mozgom, da si u WWE pa i nekako....
4 4
miki30
Kome pokušavate ovu priču smjestiti? On se ismijavao Messiu? Daj ba manite priča za djecu kao prvo a kao drugo švabe ligu nacija uopšte nesmatraju interesantnom i važnom, važnije su im recimo kvalifikacije nego ovo nepotrebno takmičenje, tako da nemojte porediti polufinale lige šampiona sa ovim cirkusom.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije