Leonardo Spinazzola napustio Juventus i potpisao za Romu!

Pojačanje za Vučicu

Leonardo Spinazzola napustio Juventus i potpisao za Romu!

Endin Čaušević

Leonardo Spinazzola prošle sezone neočekivano je dobio šansu u ekipi Juventusa koju je itekako iskoristio.

Allegri mu je pružio priliku u drugom dijelu sezone, a čak je zaigrao u Ligi prvaka protiv Atletico Madrida i svojom igrom je oduševio fudbalsku javnost.

Međutim, iako se očekivalo da će ostati u Juventusu konkurencija na poziciji lijevog beka je jednostavno bila prejaka, te je ovaj 26-godišnjak odlučio da promijeni sredinu.

Spinazzila će karijeru nastaviti u dresu Rome s kojom je danas zvanično potpisao ugovor. Jutros je uspješno prošao ljekarske preglede, te je potpisao ugovor na četiri sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Juventusa ovaj igrač je još igrao za Atalantu, Perugiju, Vicenzu, Sienu, Virtus i Empoli.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi