14

Komentari (14)

Kladionicar_iz_mira
Dacete svoj maksimum i vi i sudije. Ne treba ni gledati tu lakrdiju. Sutis pi*ko na ovu kradju, jer znas da ce ti se vratiti sve protiv Sarajeva. Fuj kakvi ste odvratni svi vi koji ste u bh fudbalu. Pi3de odvratne korumpirane, ogadili ste nam fudbal.
BordoBijeli
Sad na red dolazi Zrinjski da bude povaljen od Borca i sudija.
delta
Zasluzena pobjeda Borca,rezultat realno po igri i sansama je trebao biti 0:3,a poluvrijeme minimalno je Borac trebao da vodi 0:1,ko je god gledao utakmicu svjestan je tog,mogu ga volit i ne volit ali je tako....
starmac
Naravno.Sarajevo je osuđeno da izgubi u Trebinju.Ova liga je dotakla dno od kad je Vice preuzeo funkciju od lopova Begića.
Ajax11
Ma ja, protiv Sarajeva ce vam Vico vratiti bodove, ništa ti maximum ne treba
krems_krems12
Borcu se naguzili, pognutih glava u svlacionice otisli, jedni druge ne mogu u oci pogledati od srama i stida, jer su morali pustiti mali borac da pobjedi. Zato ce protiv Sarajeva imati svu mogucu protekciju sudija, kao sto su je imali na Grbavici protiv Zelje u prvom kolu.
s.vladovic
protiv sarajeva nemoraju dati sve od sebe opet ce uzeti bod NAŽALOST
Husrefbeg22
Sto to niste dali maksimum protiv Borca??? Samo se protiv Sarajeva daje maksimum (poput slobode i tuzla grada). dubrad
pjanke.sa
Pa svi se bacaju na glavu protiv nas i Zelje. A kad onaj debilko Jakirovic izjavi d ae protiv njih svi bacaju na glavu, bas me nasmijao. Oni kontaju mogu se porediti s nama a nisu ni svjetlosnu godinu blizu. Sta ces svaka susa uzima sebi za oravo da prica.
Brazuka
A ss ba brani pilava ****ara i podrzava mafiju
DV69
Maksimović picka, vicin plaćenik ne želi da kaze nista za sudjenje. Gdje mi živimo i sta sve gledamo, ovo je strasno. Vicu na lomaču treba stavit mamu li mu u usta yebem
pjanke.sa
Pa zna da ce mu vratiti odmah protiv Sarajeva sada slijedece kolo. Ne brine se on puno.
Trenbolon
Naucili smo mi da svi protiv Sarajeva daju maksimum....a nekima se naguze a utakmica jos i ne pocne
pjanke.sa
Zato mi moramo biti jaci 3x nego sto smo sada da ih sve ponizimo mamu im je bem svima u pi cku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.