5

Komentari (5)

bavarac88
Sreca ovim nasim sudcima sto ne sude u Juznoj Americi i Africi jer poslije ovoga bi vec bili 2 metra pod zemljom,tamo se ovakvo nesto ne prasta od strane navijaca
SamoSiroki
Ovo ne može na dobro izići, nešto se mora korjenito izmjeniti
nakopitam
Ko o cemu kurrva o postenju
MSOZ101
Imaju li neke institucije, udruženja, advokati bilo šta da se malo zabave ovim pitanjem. Pa ovo je kao u Sjevernoj Koreji jbt, neko će nam sad reći Gigović je dobro sudio. Nema smisla. Nema smisla ni prema klubovima, nema smisla prema navijacima, nema smisla prema ljubiteljima fudbala koji su danas uz mezu i piće pogledali ovu utakmicu. Mislim da je krajnje vrijeme da igrači počnu slati poruke da ovako ne ide kao i klubovi. Vrijeme je za rat savezu. Nisu mnogi položili živote da bi nas neko u našoj domovini ovako za****vao.
Brazuka
Maksimovicu o****no stid se. Ti si ovako i naučio do pobjeda. Smradu jedan Nikad nećeš voditi zelju saraj nikad
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.