Radovi ne prestaju: S novom sezonom Premijer lige stiže i potpuno "osvježeni" stadion

Trka s vremenom

Radovi ne prestaju: S novom sezonom Premijer lige stiže i potpuno "osvježeni" stadion

A. Čaušević

Nova sezona Premijer lige počinje u petak kada se u Bijeljini sastaju Radnik i Leotar. 

Leotar je priliku za učešće dobio nakon istupanja Krupe. Trebinjci su za kratko vrijeme uspjeli dobiti licencu i nakon sedam godina ih čeka učešće u društvu najboljih.

U nekadašnjem prvaku BiH su zasukali rukave te su počeli paralelno raditi na više frontova, a jedan od prioriteta je svakako stadion Police.

Radovi na stadionu gdje se slavila prva titula prvaka BiH ne prestaju, a već su postavljene stolice na dva sektora zapadne tribine.

Inače, bit će postavljeno ukupno 4.500 stolica. Također su u tu su radovi na postavljanju izolacije iznad svlačionica. Uskoro će početi i proširenje press lože.

[facebook]https://www.facebook.com/FKLeotarTB/posts/4769467469735659[/facebook]

"Stolice su u Trebinje došle direktno iz Španije od proizvođača Euro Seating International, čije se stolice nalaze na stadionima u Madridu, Bilbau, Sevilji, Atini, Genku, Mariboru, Čileu, Meksiku, Kataru, UAE... Radi se o sjedalicama visokog kvaliteta, koje su otpornije na loše vremeske uslove", saopštili su iz Leotara prije nekoliko dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Potpuno "osvježene" Police će se javnosti predstaviti u drugom kolu kada u Trebinju gostuje, aktuelni prvak BiH ekipa Borca.

Prema trenutnom planu postavljanje reflektora je planirano za proljeće 2022. godine, tačnije projekat bi trebao zažvijeti u martu što najbolje pokazuje koliko su trebinjskom klubu ozibljno shvatili povaratak u elitu.

Promo

Top Komentari

JuventinoBK
Bas mi je drago da su se vratili. Uz modricu jedini srpski klub sto mi nije bio mrzak
7 6
Manager
Za svaki red stolica po jedan članak
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi