7

Komentari (7)

rodjak
Treba napraviti udruzenje prvoligasa koje ce se izboriti da se napravi komitet za sudjenje koje ce biti odvojeno od saveza i koje ce djelovati ko samostalno tijelo ,a njihov rad nek ocjenjuju klubovi ,i koji sudija dobije najmanjew glasova (zadnja dva) lete sa liste,a izbor sudija za utakmice treba raditi zri****njem s tim da ako se izvuce sudija iz istog grada ko i neki klub kome treba suditi slijedi novo izvlacebnje.Ova utakmica u Trebinju se ubila za kriminalca Gigovica ili kriminalca Kazaglica,TC nema ni teoretske sanse a svakako ova dva kluba ispadaju iz lige (sloboda ce se izvuci na racun TC)
Milfhunter
Ima osjećaj da će i Gigović sudit ovu utakmicu
user1659354598
Novinarcicu to ti Azmir platio clanak
mido1921
Azmir je i urgirao da nema prenosa. Prodao bodove.
user1676312914
Upravo tako. Kao prenosi će nešto promkeniti. Nema insyitucije koja se može sa.ovim izboriti. Sve je korumpirano! Ovdje je spas sve srušiti, i krenuti od početka..od nule.
hzsg
Kakve veze ima i ako omoguce TV prenos. U Banja luci su obezbjđeni prenosi, pa iz kolo u kolo se sviraju penali za Borac, protivniku se nedozvoljava da priđe šesnaestercu Borcu, a kamoli da ugroze gol, protivnickim ekipama se tretira ama baš svaki pogled prema igracima Borca kao faul, a na drugoj strani se nesviraju faulovi Borcevih igraca koji su u najmanju ruku za žute kartone a bogami i za crvene.Ocigledni faulovi u napadu se sviraju kao penali za Borac. I TO TRAJE NEKOLIKO GODINA , SVI ŠUTE, PRVENSTVENO TU MISLIM NA OVE KLIMOGLAVCE U NSBIH KOJI SU TU IMENOVANI ISPRED STRANAKA, POŠTUJUĆI NACIONALNI BALANS.
zgembo.popuslic
Isto ko sto traze strane sudije da nam sude ligu. Pa kojeg god sudiju da dovedes sudit ce kako mu iz saveza kazu. Nisu ni strane sudije imune na lovu i potkupljivanje . Ovdje je problem savez i sudijska organizacija koja radi u dogovoru sa savezom. Dok se to ne promijeni djaba i prenosi i var i strane sudije i sta god jos hoces
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.