Trener Leotara se izvinjavao FK Velež

Nakon trijumfa u Trebinju

Trener Leotara se izvinjavao FK Velež

H. Zilić

Leotar je stigao do vrijednog trijumfa u 28. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Na Policama su savladali tim Veleža rezultatom 2:1, a utakmicu je odlučio trenutak iz 82. minute kada je dosuđen diskutabilan penal za domaće koji je Dujaković pretvorio u pogodak.

Nakon meča komentar je dao i trener Leotara Miodrag Bodiroga.

"Izivnjavam se u moje ime za bilo kakvu neprijatnosti u Trebinju koju su doživjeli iz FK Velež. Mi smo toliko vremena pod pritiskom da nekada reagujemo srčano. Nama je svaki bod bitan. Momcima svaka čast", rekao je Bodiroga zatim dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nemamo prostora da umiremo u igri, svjesni smo da je Velež jedna od najboljih ekipa u državi. Osim gola Velež nije imao šut i mislim da smo ih dobro zaustavili i pokazali smo da možemo igrati sa svakim."

Promo

Top Komentari

StarMoVe
Možete da igrate Australijski ragbi zajedno sa Borcem pa da dobijete pravi degenek..
11 0
Mackintosh
Jedan je Ivica Osim! velez na kurtzu nosim
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi