Hajde još i raspored da mijenjate - Leotar i Zrinjski umjesto u Trebinju igraju u Mostaru
Foto: A. Čaušević

Cirkus i u 3. kolu

Hajde još i raspored da mijenjate - Leotar i Zrinjski umjesto u Trebinju igraju u Mostaru · Zvanično

E. Ganibegović

Ni treće kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine neće se odigrati prema rasporedu koji je odredio žrijeb.

Nakon što su u prvom kolu odgođene utakmice Sarajevo - Tuzla City i Sloboda - Zrinjski, u drugom Tuzla City - Posušje i Velež - Igman, odgođene su i dvije u trećem. U planiranom terminu neće se igrati mečevi Igman - Tuzla City i Sloboda - Velež.

Naravno, sve to zbog predstavnika Bosne i Hercegovine koji igraju u Evropi - Zrinjskog, Tuzla Cityja i Veleža. Borac jedini nije odgađao, no oni su se svakako prvi oprostili od Evrope ove sezone.

I kao da sve to nije dovoljno, klubovi su odlučili da mijenjaju i domaćinstva.

Naime, utakmica Leotar - Zrinjski u trećem kolu neće se igrati po rasporedu u Trebinju, nego u Mostaru.

"U dogovoru s HŠK Zrinjski zamijenjeno je domaćinstvo utakmice 3. kola, koja je trebalo da se igra u Trebinju u nedjelju u 17 sati.

Zbog velikih vrućina koje vladaju u Hercegovini ovih dana, ali i zbog planiranih radova na stadionu u Mostaru, dogovoreno je da se utakmica igra u Mostaru u večernjem terminu, a Leotar će biti domaćin u 14. kolu", objavio je Leotar na Facebooku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

У договору са ХШК Зрињски замијењено је домаћинство утакмице 3. кола, која је требало да се игра у Требињу недјељу у 17...

Posted by FK Leotar Trebinje on Monday, July 25, 2022

Hajde još i raspored da mijenjate...

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

lalinjo
Ako je sve po pravilniku,a sigurno jeste,onda ne vidim u čemu je problem.
13 3
bk123
Ako je po pravilniku dozvoljeno nevidim problem, al mislim da su se trebala odgoditi kompletna 2 kola minimalno radi toplotnog udara...kasno će biti kada netko plati glavom...ove utakmice pogotovo što se igraju u 17 sati u najmanju ruku nisu humane... Talijani razmišljaju o odgodi prvenstva upravo iz ovih razloga,jer pametni ljudi vide savez...druga je stvar što se po Njemačkoj,Belgiji i drugdje igraju utakmice u dnevnim terminima, jasno da je vruče i kod njih al nemogu se oni nositi s nama po vrućinama ,klima je drukčija. Nedaj Bože da nekome igraču pozlijie na terenu migli bi ga odmah i sahraniti na njemu kako dodju osposobljena kola hitne pomoći...daleko smo mi od europskih standarda... uglavnom najpametnije bi bilo odgoditi minimalno 2 kola
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi