L'Equipe saznaje: Benzemu čeka velika kazna!

Nakon skandala sa Valbuenom

L'Equipe saznaje: Benzemu čeka velika kazna!

Ugledni francuski sportski magazin L'Equipe na svojoj današnjoj naslovnici donosi ekskluzivnu informaciju da će Karim Benzema propustiti Evropsko prvenstvo.

Nakon skandala sa Valbuenom, o kojem bruji cijela Evropa, napadač Real Madrida će najvjerovatnije ostati bez poziva u reprezentaciju Francuske.

U tekstu se ističe da je u toku sudski proces protiv Karima Benzeme, a još se navodi da je upitna i njegova reprezentativna budućnost.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Isti izvor kaže da je i Valbuenina sudbina vrlo neizvjesna, pa bi to lako moglo značititi da su oba fudbalera završila svoje epizode u selekciji Trikolora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.