7

Komentari (7)

Zaccheroni
Pozdrav istinskom sampionu i ljudini,brz oporavak Lera
dinass
Legendo puno srece i brz oporavak ti zelimo.Puno si nam srece donio i zalosno je da zamtehe nema mjesta u savezu a onaj kockar i duskaj krmas.debela.se svugdje guraju a po zaslugama nebi smjeli proci pored saveza.
dinass
Ti dostavljas hljeb a ****ad debela se svijeta nagledala lizajuci dupeta,zalosno je sto Mirza to nije rastjero cim je stigao u savez.To sam prvo ocekivao i to bi bio pravi potez.Leric dostavljac hl**** a u kancelariji saveza rade nilski konji koji parazitiraju tu godinama,zato nema napretka u tom savezu i nece ga biti dok se istinske legende koje razumiju igru tu ne zaposle a parazitirajuce amebe nabiju nogom u kanalizaciju.Neki dan mi isto na los komentar o Zurapu pisu svasta a i on je jedna od ameba koja godinama umjesto da donosi napredak u sudiskoj organizaciji pravi sranje gurajuci svoje ljude i dopustajuci guranje drugih pa to je leglo kriminala gdje kvalitet odmah popisaju.
Mackintosh
Cuj udario? Ma sigurno se Lera nalio ko cep i skrko se na parkirano vozilo. Salim se, ne daj se Lera!
Kapak
Isprdak sta ima
karlhajncbrazzzo
Dobro je nije strašno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.