Leroy Sane nije prešao u Bayern zbog spreja za nos kojeg je koristio Riyad Mahrez
Foto - EPA

Bizarna scena

Leroy Sane nije prešao u Bayern zbog spreja za nos kojeg je koristio Riyad Mahrez

M. Šljivak

Leroy Sane je prošlog ljeta bio na korak od potpisa za minhenski Bayern.


Transfer je bio gotova stvar, ali se reprezentativac Njemačke zatim povrijedio na meču protiv Liverpoola, a povreda je bila itekako teška.

Nije Sane ni trebao igrati ovaj meč. Sve je bilo spremno za njegov odlazak, ali ga je Pep Guardiola u posljednji čas uvrstio u ekipu.

Razlog je sprej za nos kojeg je koristio Riyad Mahrez. Alžirac je trebao početi meč sa Redsima, ali je zbog prehlade koristio sprej za nos i plašio se da ne padne na doping testu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za svaki slučaj je odlučeno da Mahrez ne igra ovaj meč, a Pep Guardiola je odlučio da Sane uskoči, da bi potom Nijemac zadobio tešku povredu koljena.

Tako je sjajni fudbaler već dugo van terena. Ipak, i pored toga on se još uvijek povezuje sa Bayernom, a navodno bi član ovog tima trebao postati narednog ljeta.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Derdiyok
Čuj zbog spreja za nos, reci ba danda.
3 0
Sucro
Debilan tekst
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi