Danima sve čuvao u sebi, pa se "slomio" pred svima i zaplakao, no taj potez Guardiole nije očekivao

Saneu nije bilo lako

Danima sve čuvao u sebi, pa se "slomio" pred svima i zaplakao, no taj potez Guardiole nije očekivao

Endin Čaušević

Manchester City je sinoć uspio da se plasira u polufinale Lige prvaka jer je u dvomeču protiv Bayerna prvak Engleske slavio sa ukupnih 4:1. U centru pažnje nakon meča našao se Leroy Sane koji je neutješno plakao, ali Pep Guardiola je oduševio sve svojim gospodskim potezom.

City je u prvoj utakmici na Etihadu slavio sa 3:0 i već tada je bilo jasno da je engleski klub već jednom nogom u polufinalu. Bayernu je u revanšu trebalo čudo na Allianz Areni, ali do njega nisu uspjeli doći jer je meč završen rezultatom 1:1.

Bavarci su furiozno krenuli u utakmicu i pokušali na sve načine da se vrate nakon teškog poraza na Etihadu, ali jednostavno to nisu uspjeli i mora se priznati da se City zaslužno plasirao u polufinale ovog takmičenja.

U centru pažnje nakon sinoćnje utakmice našao se Leroy Sane koji je čak zaplakao jer je Bayern ispao iz Lige prvaka što je samo potvrdilo krizu u kojoj se nalazi ovaj njemački klub.

Sane je bio u centru pažnje i prošle sedmice nakon meča na Etihadu, ali iz ne baš lijepih razloga. Tada ga je Sadio Mane udario šakom u lice zbog čega je suspendovan, a pored svih tih problema koji vladaju u svlačionici Bayerna bilo je nemoguće očekivati da ovaj klub može izvesti neko čudo.

Nakon što je sinoćnji meč završen čini se da je Saneu bilo najteže jer je svih ovih dana čuvao u sebi emocije zbog svega što se dešavalo unutar ekipe.

Oglasi

Nakon utakmice Sane jednostavno nije mogao zadržati svoje suze, no tada je na scenu stupio njegov bivši trener Pep Guardiola koji je oduševio cijeli svijet svojm potezom.

Guardiola je prišao Saneu kako bi ga zagrlio i pružio podršku, a njemački fudbaler se iznenadio kada je vidio svog nekadašnjeg trenera. No, nakon toga su kratko razgovarali i pozdravili se, te je svako otišao svojim putem.

Oni su nekoliko sezona sarađivali u Manchester Cityju i imali odličan odnos, a to se pokazalo i sinoć nakon meča na Allianz Areni.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Manchester City je uspio da se plasira u polufinale gdje ih očekuje još jedan težak okršaj jer će igrati protiv Real Madrida.

Engleski klub je upravo od Kraljeva ispao prošle sezone u polufinalu Lige prvaka i sada će imati priliku da se osvete i plasiraju u finale, te konačno osvoje trofej o kojem već godinama sanjaju na Etihadu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Medo-Brundo
A nisu otisli na cevape?
0 0
Medo-Brundo
A nisu otisli na cevape?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi