Letić: PAOK je veliki klub, rado bih prešao

Bojan Letić za SportSport.ba

Letić: PAOK je veliki klub, rado bih prešao

Samir Mlaćo
Teme:

Bh.internacionalac u redovima slovačke Žiline Bojan Letić mogao bih vrlo brzo promijeniti sredinu. Naime, na adresu Žiline stigla je ponuda grčkog Paok-a i neće biti iznenađenje ako Slovaci prihvate istu i ovaj lijevonogi  fudbaler promijeni sredinu.

"Agent mi je danas u toku dana rekao da ima dosta ponuda, ali od Paok-a je jedna od konkretnih. Želio bih odmah pojačati Paok jer je veliki klub i bio bih prezadovoljan igrati pred takvim navijačima i takvom atmosferom kakva tamo vlada, kazao je Letić za SportSport.ba.

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje u Žilini je proveo sjajan period, ali i oni misli da je došlo i do malog zasićenja.

"Mislim da je došlo vrijeme za rastanak, a proveo sam dobar period i dao sam svoj maksimum za ovaj klub. Mislim da sam pomogao svojim igrama i asistencijama da prošle sezone  igramo Evropu i dođemo do Play off-a gdje smo igrali protiv Athletic Billbao. To će mi ostati u sjećanju cijeli život", ističe naš sagovornik.

Žilina ove godine ne pruža partije kakve od njih očekuju njihovi navijači i dva kola prije kraja  sezone nalazi se tek na petom mjestu sa 48 osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu Super League:

"Ove sezone smo išli na titulu ali jednostavno otišla su može se reći četiri ključna igrača i to je poremetilo igru. Došlo je do pada, što se i vidi, pošto smo na petom mjestu. Daćemo sve od sebe da u ova dva preostala kola izborimo Evropu ali ništa ne zavisi od nas samih. Tu se pitaju i ostali klubovi koji su ispred nas", dodao je Letić na kraju razgovora za naš portal.

Ovog mladog fudbalera ugovor sa Žilinom veže još godinu dana, a ukoliko se transfer u Paok ostvari Slovaci bi zaradili obeštećenje od blizu dva miliona eura.  Eventualni ugovor bio bi potpisan na tri godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi