Levante u završnici do boda, Prcić na klupi

Prvi susret 18. kola LaLige

Levante u završnici do boda, Prcić na klupi

Utakmicom u kojoj su snage odmjerili Levante i Girona otvoreno je 18. kolo španske LaLige.

Duel dvije momčadi iz sredine tabele donio je prilično izjednačenu igru, a nakon 90 minuta igre bilo je 2:2, što je rezultat kojim su se domaći morali zadovoljiti jer su se u dva navrata vraćali u meč i pritom igrali s igračem manje od 69. minute.

Prvi gol na ovom meču pao je u 31. minuti, kada je Levanteovu mrežu zatresao Portu, da bi potom u 58. minuti izjednačenje domaćima donio Morales.

U 69. minuti Levante je ostao s igračem manje pošto je Postigo dobio direktan crveni karton, što je Girona iskoristila i u 72. minuti ponovo došla do prednosti, ovoga puta preko Garcije. Ipak, u samom finišu, tačnije četiri minute prije kraja, Levante je uspio ponovo da izjednači i osvoji bod.

Bh. reprezentativac Sanjin Prcić koji igra za Levante cijeli susret je odgledao s klupe za rezervne igrače.

Potražite više informacija na temu La Liga:

LaLiga, 18. kolo:

Levante - Girona 2:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi