Sanjin Prcić nova "žrtva": Dembele propisno obrukao bh. reprezentativca
Dembele je poznat po svojoj nevjerovatnoj brzini, ali je pokazao da dobro "barata" s loptom. Na svojoj koži to je sinoć najbolje osjetio bh. reprezentativac Sanjin Prcić.

Nevjerovatan dribling igrača Barcelone

Sanjin Prcić nova "žrtva": Dembele propisno obrukao bh. reprezentativca

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su na gostovanju deklasirali Levante sa 5:0, a utakmicu je obilježio Lionel Messi s tri gola i dvije asistencije.

Katalonski klub se tako osvetio Levanteu za jedini poraz u prošloj sezoni, te su protutnjali Valencijom. Ernesto Valverde je iznenadio sve formacijom 3-5-2 u kojoj je Ousmane Dembele dobio dosta defanzivniju ulogu na lijevoj strani.

Dembele se ovaj put nije uspio upisati u listu strijelaca, ali je itekako svojim potezima "izluđivao" igrača Levantea. To je najbolje na svojoj koži osjetio bh. reprezentativac Sanjin Prcić kojeg je Dembele prošao nevjerovatnim driblingom.

Francuski igrač je bh. fudbaleru gurnuo loptu kroz noge i krenuo ka golu protivničkog tima, ali ga je onda Cabaco krvničkim prekršajem zaustavio i zasluženo zaradio direktan crveni karton.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi