8

Komentari (8)

dinass
Sto sad niko Levandowskog ne zove Penaldowski,covjek je zadnjih pola golova dao iz penala.Treba napadat covjeka koji gdje god dodje i u koju god ligu dominira.Danas opet 2 gola u prvoj utakmici za MU.U svim najjacim ligama u Evropi je bio dominantan i svugdje je uzimao titule i prvaka i prvog strijelca da ne pricam o Ligi prvaka.
Jupp
Kakve veze ima ovaj clanak sa Ronaldom i MU? Drugo, Lewandowskim je ovo prvi penal u sezoni, a dao je vec 6 golova! A trece, ne pricaj gluposti Lewa jeste najbolji izvodjac penala, ali prosle sezone u prvenstvu je mozda 6,7 golova dao iz penala!
miki30
Gdje dominira? U Realu, kad je Real bio na vrhuncu. Potrefio se u pravo vrijeme na pravom mjestu. Juve je čak oslabio svojim dolaskom, zato su ga tako lahko i pustili. Bio teret ekipi. A i ovo sad sa MU polahko doće to na svoje, kad nebude ekipa radila za njeg biće plakanja. Al biće i penala, pa će Bruno morati gledati kako Ronaldo nabija ličnu statistiku..
Kiss
Komentari 0 bodova
CJ1999
Braco u jednu ruku i dalje konobar posluzuje Bayernu sjajne igrace
Ribery
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.