Lewandowski samo zbog Benzeme želi u Barcelonu?!

Želi da pokaže da je najbolji

Lewandowski samo zbog Benzeme želi u Barcelonu?!

Edmir Škorić

Prema riječima bivšeg agenta Roberta Lewandowskog, on u Španiju želi da ode zbog Karima Benzeme.

Cezary Kucharski je izjavio da je Benzema jedan od glavnih razloga što je Lewandowski odlučio da napusti Bayern godinu dana prije isteka ugovora.

Naime, napadač Bayerna želi da svijetu dokaže da je bolji od Benzeme.

"Lewandowski želi pokazati da je bolji od Benzeme. To je jedan od razloga njegove odluke da pređe u Barcu", rekao je njegov bivši agent u izjavi za Cadena Ser.

Kucharski vjeruje da je transfer zaista moguć.

"Barca i Lewandowski će se boriti da se posao završi. Bayernovi menadžeri znaju da on želi otići u Španiju. Njegov plan je bio da iz Njemačke ode u Španiju i završi karijeru u Sjedinjenim Državama".

Katalonci su ponudili prvo 40 miliona za Poljaka što je Bayern odmah odbio, a mnogi smatraju da Bavarci uporno pričaju da Lewa nije na prodaju samo kako bi izvukli što više novca od njegove prodaje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sky Sports je danas objavio da su u Bayernu svjesni odavno da ne mogu zadržati Lewandowskog, te da im u svlačionici nije potreban igrač koji je nezadovoljan što je član tog kluba.

Navodno, Bayern je odgovorio jutros Barceloni i jasno su im poručili da su postavili cijenu za Lewandowskog i da on može ići na Camp Nou samo ukoliko za njega plate 60 miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1619557757
Niko ne moze biti bolji od Benzeme
2 4
BHPatrola
Nikada mi nije bio simpatican zbog takvih stvari jer se bas smatra bolji nego sto jeste
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi