Lewandowski dogovorio transfer, ali će sve zavisiti od sudske presude

Blizu odlaska iz Bayerna

Lewandowski dogovorio transfer, ali će sve zavisiti od sudske presude

Admin Čaušević

Već duže vremena Robert Lewandowski se dovodi u vezu s napuštanjem Bayerna. Čini se da je njegov odlazak iz Bavarske izvjesniji nego ikad. 

Sjajni Poljak je dogovorio i novi angažam, međutim konačnu riječ će imati FIFA pošto bi najbolji napadač Bundeslige trebao potpisati za Chelsea.

FIFA je londonskom klubu zabranila dovođenje igrača u naredna dva prijelazna roka. Plavci su se žalili Sportskom arbitražnom sudu u Lozani te ukoliko njihova žalba krajem ovo mjeseca bude uvažena bit će omogućen dolazak Lewandowskog na Stamford Bridge.

Nepoznato je koliko će Chelsea platiti poljskog reprezentativca, ali nema sumnje da će većina novca od eventualne prodaje Edena Hazarda biti iskorištena za angažovanje Lewandoskog.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Chelsea već nekoliko godina muči muku s napadačima. Alvaro Morata je promašena investicija, dok ni Olivier Giroud i Gonzalo Higuain nisu garancije za dobre rezultate.

Lewandowskog bi u Bayernu trebao zamijeniti odlični napadač RB Leipziga Timo Werner.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi