Lewandowski objasnio zašto Bayern nije proslavio trofej evropskog Superkupa

Bili su preumorni

Lewandowski objasnio zašto Bayern nije proslavio trofej evropskog Superkupa

E. Škorić

Bayern je u četvrtak navečer u Budimpešti nakon produžetaka pobijedio Sevillu i osvojio Superkup Evrope.

Osvajač Lige prvaka iz prošle sezone krenuo je silovito u novu sezonu i odmah stigao do trofeja, a već za četiri dana ima priliku da osvoji novi jer će igrati Superkup Njemačke protiv dortmundske Borussije.

Kako su izvijestili njemački mediji, igrači Bayerna nisu uspjeli proslaviti uspjeh. Zašto?

"Nismo ni proslavili pobjedu. Bili smo preumorni nakon 120 minuta igre. Već se spremamo za utakmicu protiv Hoffenheima. Nismo imali ni slobodan dan. Volio bih provesti pet dana u ledenim kupkama", izjavio je Lewandowski.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Dakle, sutra Bayern igra s Hoffenheimom, u srijedu protiv Borussije u Superkupu i onda opet za vikend protiv Herthe u Bundesligi.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi