Pjanić najavljuje: Želimo osvetu za 8:2 u Lisabonu
Foto - Barcelona

Bh. veznjak uvjeren da je sve bila samo nesreća

Pjanić najavljuje: Želimo osvetu za 8:2 u Lisabonu

M. Šljivak

Miralem Pjanić stigao je nedavno u Barcelonu i u nedjelju bi mogao imati svoj zvanični debi u dresu katalonskog velikana.

Bh. fudbaler je uvjeren kako će Barcelona ove sezone osvajati trofeje i dotakao se poraza od Bayerna rezultatom 8:2 u prošlosezonskom četvrtfinalu.

Pjanić ističe da katalonski velikan želi osvetu za ono što se desilo u Lisabonu.

"Ovaj tim želi osvetu za ono što se desilo u Lisabonu. Želimo dokazati da je to sve bio splet nesretnih okolnosti", rekao je Pjanić za katalonski Sport i nastavio je:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ovi momci su odavno već zaradili poštovanje u svijetu fudbala i smatram da nemaju kome šta više dokazivati. U fudbalu se dešavaju teški trenuci i nema fudbalera Barce koji ne želi dokazati da je rezultat od 8:2 splet nesretnih okolnosti. Ja u to ne sumnjam. Protekla godina je bila teška, ali uvjeren sam da ćemo ove godine biti veoma dobri", dodao je Pjanić.

Miralem bi prve minute u dresu Barcelone trebao upisati u nedjelju u utakmici protiv Villarreala.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
Spletom nesretnih okolnosti ni ja na FIFI 20 na PS4-ci ne primim 8 komada :') Pjanke samo se prosipaš...moli Boga da vas sreća bude pratila i dobri rezultati zbog cjelokupnog stanja ekipa :)
15 3
MaxBavarac
Daj bolan Pjanke,pofalutaj ga,eto ti ces im pomoc..cccc
6 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi