3

Komentari (3)

axel42
Hahaha čuj oni se njemu trebalo pokloniti! Trebo je se on njima pokloniti i nebi bilo nikakvih problema. Bayern je svakog svog igrača ispratio na adekvatan način. Da li to bio Effenberg, Matthaeus, Ribery, Robben, Klose, Elber i da nenabrajam sad sve. Svi su dobili oproštajne utakmice, baš je po tom Bayern poznat. Ali ima Lewa Zahawia koji hoće 20 miliončića, e nećeš ih od Bayerna sigurno dobiti. Čuj osvojio Bayern sa njim sve, pa valjda je i on sa Bayernom osvojio apsolutno sve i postao najbolji igrač svijeta dva puta zaredom.
user1658611289
Bravo majstore, upravo tako kako si napisao. Kad je uzimao 23 miliona eura godišnje onda im je Bayern bio dobar. Poljska ****a nezahvalna !!
Klicko
Buncol...kakav je ovo igrač bio.Taman sam počeo fudbal da pratim kad je on bio u naponu snage
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.