Lewandowski: Sretan sam u Bayernu, kasno je za odlazak

Sjajni Poljak igra odlično i ove sezone

Lewandowski: Sretan sam u Bayernu, kasno je za odlazak

S. Mlaćo

Robert Lewandovski završio je tek na osmom mjestu u Parizu na dodjeli za najboljeg igrača svijeta.

Sjajni Poljak zabio je 27 golova ove sezone, no ni to mu nije pomoglo.

Nije tajna da je ranije bio na meti Real Madrida, no jasno je da sada od toga nema ništa.

"Sad je kasno za to. Imam 31 godinu, te želim odigrati koju više", jasan je bio Poljak i nagovijestio da će u Bayern Munchenu vjerovatno i završiti karijeru.

"Sretan sam u Bayernu, to je jedan od najvećih klubova na svijetu i teško je promijeniti sredinu. U Bayernu imam sve što je potrebno", dodao je sjajni apadač.

O samoj dodjeli priznanja u Parizu kaže.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Nisam razočaran i sretan sam što sam u ovako sjajnom društvu. Rezultate s tako velikim i raznolikim glasačkim tijelom treba uvijek uzeti s malom rezervom. Zbog toga nisam ni očekivao bolje mjesto. Ono što radim ove sezone će se pokazati naredne godine i zato sam miran i nisam razočaran", rekao je Lewandowski i nastavio.

"Šta da uradim kako bih iduće godine bio bolji na ovoj listi? Moram imati još bolje brojke i to je jasno svima. Svjestan sam da zato što sam Poljak moram biti sretan i mjestom koje sam osvojio ove godine".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi