Slavni pjevač i navijač Cityja brutalno vrijeđao Brazilca: Neymar je mala p***a
Foto - EPA

Smatra ga glumcem na terenu

Slavni pjevač i navijač Cityja brutalno vrijeđao Brazilca: Neymar je mala p***a

M. Šljivak

Manchester City jučer je na Parku prinčeva u Parizu savladao PSG sa 2:1 u prvom duelu polufinala Lige prvaka.

Građani su u ovom meču stigli do preokreta u drugom poluvremenu, a susret je na društvenim mrežama pratio najpoznatiji navijač Cityja, pjevač Oasisa Liam Gallagher.

Bijesan je Gallagher bio na zvijezdu PSG-a Neymara i počastio ga je brojnim uvredama.

Slavni pjevač očigledno Neymara smatra velikim glumcem na terenu. Nazivao ga je nekoliko puta pi*kom i očito je da ga poprilično nervira.

Oglasi

Ipak, nakon svega Gallagher može biti veoma sretan. Njegov tim je upisao gostujuću pobjedu od 2:1 i kući nosi veliku prednost.

Naravno, dobru igru iz prvog meča morat će ponoviti i naredne sedmice i vidjet ćemo hoće li City po prvi put otići u finale Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, u drugom polufinalu igraju Chelsea i Real Madrid. Rezultat prvog meča ovih timova je 1:1.

Slijede nam sasvim sigurno veoma uzbudljivi revanš susreti polufinala Lige prvaka i nema dileme da ćemo moći uživati u vrhunskom fudbalu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Random123
Navijac City-a ? Zar to postoji ? I ko je ovaj lik ? I zasto ovo objavljujete ?
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi