PSG sedam od sedam golom u 96. minuti

Liga 1

PSG sedam od sedam golom u 96. minuti

E. Škorić
Teme:

Nastavak sjajne serije PSG-a.

Parižani su u Metzu tražili sedmu uzastopnu pobjedu u Ligi 1, te su je pronašli. Slavili su s 2:1, no do sada nisu imali teži ispit u sezoni.

Iako su poveli golom Hakimija već u petoj minuti, na kraju su gosti iz Pariza jedva došli do trijumfa. Metzu je izjednačenje donio Kouyate u 39. minuti, da bi duboko u nadoknadi drugog dijela Hakimi još jednim golom PSG-u donio trijumf.

Lionel Messi je propustio ovaj meč zbog povrede, dok su od prve minute igrali Neymar i Mbappe, no obojica su bili u sjeni donedavnog igrača Intera.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Lyon je nakon preokreta savladao Troyes s 3:1. Gosti su poveli golom Chavalerina u 45. minuti, ali su Shaqiri, Emerson i Paqueta u nastavku režirali preokret Lavova.

Duel Angersa i Marseillea završen je bez pogodaka, dok je Strasbourg slavio kod Lensa s 1:0, a Lorinet je na domaćem terenu istim rezultatom savladao Nicu s 1:0.

Promo

Top Komentari

user1614932756
Strasno losa ekipa psg
9 0
dinass
I niko nije zapalio sudiji auto?
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi