Čudo sa Kavkaza: Gruzija nakon Zenice igrao kao u transu

Osam golova u dva meča

Čudo sa Kavkaza: Gruzija nakon Zenice igrao kao u transu

Haris Zilić

U toku su mečevi drugog kola Lige nacija.

Posebno je zanimljiv meč u Razgradu gdje Gruzija nakon sat vremena igre demolira Bugarsku i vodi sa 1:4.

Gruzijci igraju nevjerovatno uz posljednje vrijeme, a sve je počelo trijumfom protiv Bosne i Hercegovine, kada su slavili sa 0:1 u Zenici u prijateljskom meču.

Nakon toga remizirali su s Albanijom 0:0, a onda u Ligi nacija pregazli su Gibraltar, večeras vode u gostima protiv Bugarske sa 1:4.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Sigurno je da će biti lideri nakon dva kola u grupi 4 lige C, tako da im se u narednoj sezoni Lige nacija smiješi plasman u ligu B, a moguće da bi im dobar nastup u Ligi nacija mogao otvoriti vrata historijskog nastupa na EURO-u.

Top Komentari

Harise
Zadni put kada je Bugarska imala ozbilnju reprezentaciju je 2004 bilo. Od tada je postala prosjecna reprezentacija, a mi imamo jednog prosjecnog Bugara kao selektora!
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi