8

Komentari (8)

Sars33
Dobar potez Rangnicka, dao priliku ovim mladim
King_Kenny
@Sars33 ...sve drugoplasirane ekipe mole Boga da izvuku Manchester United ili Lille u 1/8 finala,jer su ubjedljivo najgori od svih prvoplasiranih.
Sars33
@King_Kenny
Ti rahilu pises nesto besmisleno, pogledaj sta sam napisao, kakve veze to sto sam napisao ima sad sa tim "tvojim" odgovorom, **** li te Loserpool, samo gledas da ponizavas. Kad je Loserpool bio nekoliko godina predmet ismijavanja, United ga unistavao, takvi kao sto si ti nisu ni znali sta je Loserpool... cim je Loserpool se malo probio na vecu poziciju odma ajmo sad svi navijat za njeg. Ma dozivjet ce i on pad ne brini se
King_Kenny
@Sars33 ...gdje sam ja spomenuo Liverpool u komentaru???...a kad si se vec dotakao Liverpoola,ja se smijem kladiti u sta god hoces da se ti nisi jos bio ni rodio kada sam ja poceo navijati za Liverpool.
Malmi_Suomi
DadiG
Samo nek’ se mir uspostavi
IvanKing
I meni je bilo malo krivo sto je bas dao 7 igrača iz C tima da igra ovu utakmicu ali ok,za kombinirani sastav od mladih i djedova,nisu young boys tolika kanta da ih mozes bas sa takvim sastavom dominirat i pobijediti.
Sars33
@King_Kenny
Pa kad ti nide veze odgovor pises na moj komentar, sto ne bi ni ja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.