5

Komentari (5)

Goran3
Jedva cekam da vidim Juventus sa svim igracima da se Ronaldo vrati stvarno imaju dobre igraca Chiesa Ronaldo Morata Dybala Kulusevski Arthur ovaj Amerikanac iz Shalkea vratio se De Ligt djeluju mocno vidjet cemo kako ce Pirlo to sklopit vrijeme ce pokazat..
Juve88
Nemaš šta vidjeti vjeruj, odkada je Ronaldo došao poštene juvetove utakmice nisam pogledao, svi nesto samo čekaju sta ce Ronaldo uraditi nema ideje nema igre ma nema ništa, utakmice na silu guraju odnosno individualnim kvalitetom, čim nalete na organizovanu ekipu po eru zube, kad bi se vratili timskoj igri i bilo bi nesto a ovako dajjjj bože.
Goran3
Samo kazem kakve igrace imaju krenuvsi od odbrane do napada tim se podmladio tu su neki I stariji bitiniji igraci uz dobrog trenera nadam se da to Pirlo jest djeluje mi ovo kao kad je Zidan dosao na klupu Reala djeluje mi fkt da se mogu radovat juventusovim utakmicama da mogu nesto napravit vjerujem u ovaj tim optimista sam pa vidjet cemo lp
Krosteutegurovic
Podjelili su bodove a poslije gosti neočekivano došli do pobjede
AmarSahi
Članak je bio uživo updejtovan pa zato tako piše :D Zaboravili ispraviti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.