Početak Lige prvaka ne obećava

Mreže miruju na dva stadiona

Početak Lige prvaka ne obećava

E. Škorić

U 18:55 sati počele su prve dvije utakmice nove sezone Lige prvaka, ali nakon 45 minuta nije pao nijedan pogodak.

U St. Petersburgu Zenit je ugostio Club Brugge i u duelu Rusa i Belgijanaca nije bilo pravih prilika, niti previše uzbuđenja, pa mreže miruju.

Nešto bolja je utakmica između Dynama i Juventusa u Kijevu, ali i na njoj nismo vidjeli nijedan pogodak u prvih 45 minuta.

Gosti iz Torina bili su daleko kvalitetniji i opasniji, imali niz dobrih prilika, ali nije bilo dovoljno da se dođe do očekivanog vodstva.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nadamo se da će nastavak donijeti prvi pogodak u novoj sezoni Lige prvaka, a za očekivati je puno više uzbuđenja u preostalih šest mečeva prve noći od 21 sat.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi