10

Komentari (10)

stranputica
Žestoka razvaljotka. Ali ovakvo guranje u ovakvom takmičenju je smiješno. Prvi gol, penal-presmiješno. Drugi gol, faul na golmanu kod izbijanja. Izletanje golmana MC....za ekipu kao MC je to više nego dovoljno...
FudbalskiZnalac
Izbaci ga namjerno da kepecu ne skine rekord. Kita od trenera..
green_dragon
Jos zamisli da ga nije Gvardiol cuvao....dao bi 10 golova.....hahahahahahahah
Adrian
Sudi sudija koji je bio u skandalu u Bijeljini, pametnom dosta.
Nisam goru sudijsku krađu vidio od real madrid-bayern i real madrid-juventus kad je oba puta taj pogani madridski isprdak prošao
Adrian
Popij terapiju, stanje ti se pogoršava.
CAGE55
Janicar ja se kladim po zivot da ti nisi od te 2 ni jednu utakmicu pogledao,nego si ukucao na youtube i kao gledao greske koje ljudi objavljuju,a takvih videa o svakom klubu imas na hiljade,ocito da si neki pacenik koji nema pojma o fudbalu..
U pravu si u potpunosti. To prvenstvo mislim na Real-Bayern. Pusti ovu dvojcu, i oni to znaju al dje bi oni to potvrdili.
E.Car
Dobar Gvardiol!!!
Sloboda
Sudija uništio Leipzig, oborio rekord u gluposti...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.